Primăria Orașului Năsăud, câștigătoarea premiului II, în cadrul concursului „Cel mai REGIO proiect !” organizat de către Agenția de Dezvoltare Nord-Vest

Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest a organizat Conferinţa Finală Regio Transilvania de Nord, eveniment de închidere a Programului Operațional Regional 2007-2013.Cu această ocazie s-au înmânat 19 trofee celor mai reuşite proiecte finanţate prin Regio.
Clasamentul a fost stabilit în urma unui concurs pe Facebook, în care s-au implicat peste 3600 persoane, dar şi ca urmare a notelor acordate de juriul format din experţi ai ADR Nord-Vest. Clasamentul acestora a fost stabilit în urma unui concurs pe Facebook, în care s-au implicat peste 3600 persoane, dar şi ca urmare a notelor acordate de juriul format din experţi ai ADR Nord-Vest. Printre premianți a fost desemnată și Primăria Orașului Năsăud, cu proiectul: „Reabilitare, modernizare şi dotare Ambulatoriu de Specialitate din cadrul Spitalului Orăşenesc «George Trifon» Năsăud” .
Obiectivul general al proiectului a fost acela de a dezvolta un sistem de prevenire şi tratament modern, performant, accesibil tuturor categoriilor de persoane afectate, având ca rezultat îmbunătăţirea infrastructurii serviciilor de asistenţă medicală la Ambulatoriul din cadrul Spitalului Orăşenesc „Dr. George Trifon” Năsăud. Unitatea administrativ teritorială oraş Năsăud, în calitate de beneficiar al finanţării, a derulat implementarea acestui proiect cu o valoare totală de 2.863.939,49 lei, din care asistenţă financiară nerambursabilă în valoare de 2.060.157,47 lei.
Actul medical a fost eficientizat prin îmbunătăţirea condiţiilor de funcţionare şi dotare cu aparatură de ultimă generaţie dar şi prin crearea a 11 noi locuri de muncă. Cei care au nevoie de îngrijiri medicale pot apela cu încredere la serviciile oferite de către Ambulatoriul de Specialitate din oraşul Năsăud, acum mai aproape de cetăţeni şi de nevoile acestora.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5