Primarul comunei Chiuza, Grigore Bradea, ancorat în modernizarea comunei

Un loc în care se munceşte, se finalizează proiecte cu fonduri europene sau din bugetul local, unde primul gospodar al comunei Chiuza, primarul Grigore Bradea, se zbate, se „dă peste cap”, ca să obţină cât mai multe fonduri europene pentru a moderniza şi înfrumuseţa localitatea, fiind susţinut şi de cei din Consiliul Local, care trebuie şi reuşesc să cupleze la asemenea eforturi.
Într-o comună cu oameni harnici şi deosebit de ospitalieri, se continuă proiectele demarate pentru a fi finalizate, având grijă mare şi de populaţia şcolară, cadre didactice şi ceilalţi cetăţeni pentru a lucra în condiţii optime, ne-a precizat primarul Grigore Bradea, punctând principalele preocupări: „Am reuşit să reabilităm Dispensarul Uman din Piatra, dându-i o nouă faţă şi condiţii conform normelor europene.
În această perioadă am demarat acţiunea de aprovizionare a şcolilor cu lemne de foc, asigurându-ne astfel combustibilul pentru iarna 2014-2015, astfel ca nimeni să nu sufere de frig, nici elevii şi nici cadrele didactice.
În 15 iulie va avea loc licitaţia pentru execuţia Centrului Cultural „Liviu Rebreanu” din Chiuza, care va transforma fosta clădire a Primăriei într-un local modern şi atractiv”.
Este o mare bucurie când se realizează obiective necesare şi utile pentru populaţie. Şi la Chiuza se întâmplă acest fenomen.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5