Primarul Grigore Bradea: Finalizarea Şcolii Gimnaziale din Săsarm, a Căminului Cultural Chiuza şi a Centrului Cultural „Liviu Rebreanu” din Chiuza, proiectele primăverii

La Chiuza, o comună frumoasă şi cu oameni harnici şi stăruitori, se canalizează eforturile pentru finalizarea proiectelor demarate pentru a europeniza şi moderniza comuna.
Primarul Grigore Bradea ni se destăinuie, punând accent pe: „Finalizarea Şcolii Gimnaziale din Săsarm, cu bani de la Ministerul Dezvoltării, la sfârşitul lunii aprilie 2015, o şcoală modernă, cu o sală de sport spaţioasă şi multifuncţională, în valoare de 11 milioane lei.
Finalizare proiect Căminul Cultural Chiuza, având contract cu CNI, în valoare de 16,7 milioane lei.
Prin GAL – „Ţinutul Haiducilor” se va finaliza reabilitarea Centrului Cultural „Liviu Rebreanu” din Chiuza, la sfârşitul lunii mai 2015, cu fonduri europene, în valoare de 150.000 euro.
În 18 februarie vom preda amplasamentul pentru contractul încheiat privind canalizarea în localităţile Chiuza – Piatra – Săsarm şi Staţie de Epurare la Săsarm, pentru demararea lucrărilor, valoarea proiectului fiind de 2,6 milioane euro.
La Chiuza se munceşte, factorii de decizie fiind angrenaţi în finalizarea proiectelor pentru comunitate şi înfrumuseţarea comunei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5