Primarul Ioan Szabo, alături de omologul său basarabean din Limbenii Noi: Îmi doresc să continuăm colaborarea după alegeri!

Avand in vedere ca anul trecut comuna noastră s-a înfrățit cu Limbenii Noi din raionul Glodeni si ca duminică, omologul meu, dl. primar Anatolie Buzut candidează pentru un nou mandat de primar, nu pot decat să îmi exprim bucuria si sustinerea mea față de dansul. Este un om deosebit, onest si muncitor.

În viziunea mea, Europa este calea meritată de Republica Moldova și singura care îi poate schimba în bine destinul, iar noi poporul român, suntem primii care trebuie să sprijinim promovarea acestei atitudini.

Am avut ocazia să compar modul în care funcționează administrația, educația și sistemul cultural față de cel din comuna noastră și am văzut o mare dorință de dezvoltare din partea autorităților locale.

Am avut parte de o primire foarte călduroasă din punct de vedere sufletesc, am întâlnit români adevărați pentru care România este un lucru sfânt.

Îi doresc succes si imi doresc ca dupa turul de scrutin, colaborarea noastră sa continue si sa se fructifice in cat mai multe proiecte fata de cele începute deja.

Doamne ajuta !
Primarul comunei Șanț,
Ing. Ioan Szabo

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5