Primarul Nicolae Moldovan: Am semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea termică a următoarelor blocuri din Beclean!

Primarul oraşului Beclean, Nicolae Moldovan, anunţă semnarea contratului de finanţare pentru eficientizarea energetică a unor blocuri de locuinţe.

„Am semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea termică a următoarelor blocuri din oraș, cele cuprinse în etapa a doua. Mai departe, toate blocurile de locuințe din Beclean vor fi cuprinse în alte etape următoare în funcție de înregistrarea asociației de locatari, în ordinea cronologică a acestora. 
Rugăm cetățenii ce-și doresc să intre în acest program de reabilitare termică să-și înființeze asociații de locatari pentru a putea beneficia de proiect”,
precizeaz primarul Moldovan.

În etapa a doua de reabilitare termică la Beclean, sunt cuprinse  216 locuințe (de pe Aleea Trandafirilor, Aleea Ghiocelului, Aleea Zorilor, strada Grigore Silași) care vor beneficia de lucrări de izolare termică, pe lângă cele care au parte în prezent de aceste lucrări la proiectul aflat în plină desfășurare în oraș.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5