Primarul Romeo Florian: Zi importantă pentru locuitorii din Chiraleş. A fost semnat contractul pentru introducerea gazului metan

Primarul Romeo Florian a anunţat că administraţia publică locală  a semnat contractul de elaborare a documentaţiei tehnice şi execuţia a lucrărilor de extindere a reţelei de distribuţie a gazelor naturale pentru alimentarea localităţii Chiraleş.

         În urma pricedurii de achiziţie publică, acest contract de a fost adjudecat de SC Dianova Instal SRL, având o durată de 14 luni, dintre care 2 luni pentru proiectare şi asistenţă tehnică şi 12 luni pentru lucrările efective. Valoarea lucrărilor este de 1.597.500 lei, la care se adaugă TVA de peste 300.000 lei.

         „Sper ca până în iarnă, oamenii să aibă posibilitatea să se branşeze la gaz. Ceea ce depinde de noi ca administraţie am făcut, am alocat banii, de aici ţine de constructor. Dacă va fi şi o toamnă lungă, sunt încrezător că vor fi oameni branşaţi la reţeaua de alimentare cu gaze naturale”, a declarat acesta.

Investiţia presupune extinderea reţelei de la Ţigău, pe o lungime de aproximativ un kilometru. Sunt aproximativ  100 de familii din Chiraleş care ar urma să fie racordate la reţea.  

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5