Primarul Sorin Sfintean: Continuăm munca, noi proiecte se află pe agenda noastră

Reales de 63,84% din numărul cetăţenilor, adică cu 807 voturi, primarul Sorin Sfintean de la Şieu Odorhei a depus jurământul în faţa Consiliului Local şi a reprezentanţilor Instituţiei Prefectului. Se va merge pe aceeaşi formulă cu viceprimarul Gheorghe Reman.
„Îmi doresc să continuăm proiectele începute, mulţumindu-le cetăţenilor pentru încrederea acordată. De asemenea, noi proiecte se află pe agenda noastră. Pentru următorii patru ani ne propunem amenajare teren de sport multifuncţional in localitatea Sieu-Odorhei; amenajare parcului si spatiilor de joacă in localitatea Şirioara; modernizare si reabilitare Şcolii Gimnaziale Şieu-Odorhei clasele I-VIII; reabilitare si modernizare drumurilor si străzilor in comuna Sieu-Odorhei; reabilitare si modernizare Cămine Culturale in localităţile Cristur-Şieu, Şirioara, Bretea”, ne-a declarat primarul Sorin Sfintean.
Nou structură a Consiliului Local este PSD – 6, PNL – 3, ALDE – 1, UDMR – 1. Contracandidatul din partea PNL la fotoliul de primar, Jenor Beudean nu a mai intrat în Consiliul Local datorită retragerii sprijinului politic din partea partidului.
La ședință au participat delegații prefectului, primarul comunei Lechința, ‎Romeo Florian‬, directorul scolii din localitate Pop Grigore‬ cât și cetățeni ai comunei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5