Primii candidaţi pentru funcţia de director au scăpat de emoţii. Vezi cine a fost admis!

Inspectoratul Şcolar Judeţean a publicat rezultatele după desfăşurarea ultimelor două probe de la concursul pentru ocuparea funcţiilor vacante de director/director adjunct, respectiv proba de evaluare a curriculum-ului vitae al candidaţilor şi interviu. Pentru fiecare probă de concurs, punctajul maxim este de 50 de puncte, iar punctajul minim de promovare a fiecărei probe este de 35 de puncte. Este declarat "promovat" la concurs candidatul "admis" care a obţinut cel mai mare punctaj total.

         Astfel, Codruța Drăgan este declarată "Admis" pentru fucnţia de director la Liceul Tehnologic de Servicii Bistrița, cu 130 puncte, Camelia Florian – director adjunct la Liceul Tehnologic Lechinţa, cu 140 puncte, Susana Gălăţan, director la Colegiul Naţional Liviu Rebreanu, cu 138,75 puncte (50 puncte, maxim, la interviu).

         Concurenţă mare a fost la Bistriţa Bârgăului, Tureac şi Tiha Bârgăului.

         În imagini pot fi văzute rezultatele obţinute de candidaţii programaţi în 19 iulie.

***

Nu mai puţin de  50 de candidaţi au fost validaţi pentru acest concurs, fiind depuse 42 dosare pentru director și 14 pentru director adjunct, pentru un număr de 65 funcții vacante. În 13 unități de învățământ există concurență de 2 sau 3 pe un loc, în timp ce  pentru 16 funcții de director și 8 funcții de director adjunct nu s-a încris niciun candidat.

La proba scrisă, au  fost respinşi 6 candidaţi, care nu au obţinut minimum 35 puncte. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5