Primul antrenament al Gloriei, în Pădurea Schullerwald! Echipa va pleca în cantonament pe litoral

Foto: CS Gloria 2018 BN facebook

Lotul CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud a efectuat în această după-amiază primul antrenament după mai bine de trei luni. Jucătoarele de care se leagă speranțele noastre pentru un sezon de succes s-au  pregătit în aer liber, în Pădurea Schullerwald, sub coordonarea antrenorului principal Horațiu Pașca și a staff-ului tehnic format din Gabriel Borodi – antrenor cu portarii, Lucian Andreieș – preparator fizic, Cătălin Rațiu – fizioterapeut și Alexandru Chiuzan – maseur.

De la reunire, au lipsit Almudena Rodriguez Rodriguez, Mariana Costa și Natalia Savchyn, aflate în izolare la domiciliu, conform reglementărilor în vigoare. Ele se vor alătura echipei în următoarele zile.


Gloria 2018 va pleca luni spre litoral, pentru un cantonament de două săptămâni la Mamaia.

 Primele meciuri de pregătire sunt programate la finele lunii iulie și începutul lunii august în compania CS Minaur Baia Mare, CS Universitatea Cluj Napoca și CS Măgura Cisnădie.

„Ne dorim să participăm și la două turnee internaționale, sperăm că situația epidemiologică ne va permite acest lucru. Ambele sunt programate în luna august în Cehia respectiv în țara noastră, la Baia Mare, în compania unor echipe de top ale handbalului european.

 Primul meci oficial din sezonul competițional 2020-2021 este programat în 27 august”, a transmis CS Gloria 2018 BN, pe pagina de facebook a clubului.

*** 

Lotul cu care Clubul Sportiv Gloria 2018 Bistrița -Năsăud va aborda noul sezon competițional al Ligii Florilor MOL s-a întâlnit şi cu președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, și președintele Consiliului de Administrație, Teofil Cioarbă.
 

La întâlnirea din sala mare a Palatului Administrativ a participat și directorul clubului, Eugen V. Cosma, dar și întregul staff-ul tehnic.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5