Primul proiect de reabilitare termică, din fonduri europene, semnat de Primăria Bistriţa. Opt blocuri şi 344 apartamente!

Primăria Bistriţa a semnat contractul de finanţare pentru reabilitarea a 8 blocuri de locuinţe, proiectele fiind finanţate prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară   3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investitii  3.1 - Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor, operațiunea A – Clădiri rezidenţiale.

"Prin proiectul cu titlul Îmbunătățirea eficienței energetice a blocurilor de locuințe – Bistriţa 6, Primăria Bistriţa va reabilita termic 8 blocuri de locuinţe, iar beneficiarii sunt locatarii clădirilor reabilitate termic şi anume 344 proprietari şi familiile acestora. Valoarea totală a proiectului este 7.562.277,10 lei, din care valoarea finanţării nerambursabile este de 4.396.866,28 lei", se arată în comunicatul transmis de Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest.

De asemenea, Primăria Carei a semnat proiectul cu titlul Creşterea eficienţei energetice a clădirilor rezidenţiale în Municipiul Carei, Componenta Blocuri Turn (4 blocuri), cu valoarea totală de 2.686.249,00 lei, valoarea nerambursabilă fiind  1.578.801,15  lei. Beneficiarii direcţi sunt  176 de proprietari din blocurile reabilitate şi familiile acestora.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5