Prinşi pescuind, în perioada de prohibiţie, la Colibiţa

          Jandarmii montani din Piatra Fântânele împreună cu reprezentanţi ai Asociaţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură Bistriţa-Năsăud au depistat persoane care pescuiau în Lacul Colibiţa, deşi ne aflăm în plină perioadă de prohibiţie.

Odată cu încălzirea vremii, în zona Lacului Colibiţa au început să apară pasionaţii privind practicarea pescuitului. Din nefericire ne aflăm în perioada de prohibiţie, iar orice acţiune privind practicarea pescuitului este interzisă.  Doi bărbaţi au fost sancţionaţi de jandarmii montani cu câte 600 de lei amendă fiecare (total 1.200 lei), conform prevederilor O.U.G. 23 din 2008, privind pescuitul şi acvacultura, art. 59, lit. f, pentru pescuit recreativ/sportiv al peştilor şi altor vieţuitoare acvatice efectuat în habitatele piscicole naturale în perioada de prohibiţie şi în zonele de protecţie”, transmite Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud.

Jandarmeria Bistriţa-Năsăud atrage atenţia celor interesaţi că perioada de prohibiţie este de două luni, din 1 aprilie până în 30 mai 2014.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5