Prof. univ. dr.Vasile Dâncu, la Năsăud: M-am bucurat să pot face ceva pentru oraşul în care m-am născut. Este doar începutul

Cetăţean de onoare al oraşului Năsăud, distincţie primită joi, în cadru festiv, prof. univ. dr.Vasile Dâncu a anunţat că se va implica în mai multe proiecte de dezvoltare a oraşului în care s-a născut.

„Acest gest se datorează, în primul rând, bunăvoinţei cardinalului Monterisi şi a celorlalţi membri ai Academiei Mauriţiene, care prin intermediul meu au cunoscut această realitate. M-am bucurat să pot face ceva pentru oraşul în care m-am născut şi este doar începutul. (...) Să facem din comunitatea năsăudeană, prin solidaritate cu Academia Mauriţiană, un loc mult mai bun pentru oameni. Asta îmi doresc, pentru că am senzaţia, venind mai rar acasă, că foarte multe lucruri din oraşul meu au rămas în urmă. Voi contribui de acum încolo cu ceea ce pot la schimbarea acestei stări de lucru, am găsit deschidere din partea administra ţiei locale şi acum,în calitate de cetăţean, sunt mult mai obligat decât eram înainte, să vin mai des acasă şi să nu vin cu mâna goală”, a declarat fostul vicepremier al României.

***

În numele comunității locale, primarul Mircea Romocea a conferit, în cadru festiv, titlul de Cetățean de Onoare al orașului Năsăud unor personalități marcante care s-au implicat în donarea unui computer tomograf pentru Spitalul Orășenesc „Dr. George Trifon”.
Este vorba despre Eminența Sa Cardinalul Francesco Monterisi, Excelența Sa Marchizul Don Fabrizio Mechi de Pontassieve, Baron de Salle și Nobil de Fiesole şi prof. univ. dr. Vasile Sebastian Dâncu.

 

Comentarii

09/12/18 09:37
Euripide

Va asteptam la candidatura pentru presedintia Statului Roman domnule Dancu !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]