Programul de colectare a deșeurilor reciclabile pentru Municipiul Bistrița și localitățile componente în luna octombrie!

Prima săptămână întreagă din luna octombrie începe cu data de 3 octombrie, prin urmare, programul de colectare a deșeurilor reciclabile pentru Municipiul Bistrița și localitățile componente este următorul:
- 05 octombrie – sacul albastru pentru deșeurile reciclabile din hârtie / carton;
- 12 octombrie – sacul verde pentru deșeurile reciclabile din sticlă;
- 19 octombrie – pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal;

În municipiul Bistrița și localitățile componente, programul de colectare a deșeurilor reziduale – adică pubela neagră – rămâne NESCHIMBAT, cu excepția zonelor în care colectarea acestor deșeuri se realiza în ziua de miercuri. Pentru aceste zone, ziua de colectare a pubelei negre este ziua de SÂMBĂTĂ.

Vă rugăm să separați corect deșeurile în gospodărie și să nu amestecați deșeurile reciclabile între ele deoarece există recicpienți dedicați și program de colectare separat pentru fiecare fracție de deșeuri reciclabile în parte.

Vă rugăm să respectați inscripționările de pe recipienții de colectare și să nu depuneți alte tipuri de deșeuri decât cele specificate pe fiecare recipient de colectare în parte.

Vă rugăm să respectați datele de colectare pentru fiecare tip de deșeuri reciclabile, conform calendarului de colectare. Puteți consulta calendarul de colectare a deșeurilor pe site-ul www.adideseuribn.ro, sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.

Haideți să le punem pe toate la locul lor!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5