Proiect educativ „Natură şi aventură", la ediția a III-a, în curtea Grădiniţei Trenuleţul Veseliei

Așa credem și noi că...

    "Pe copil îl educă tot ce îl înconjoară: câmpul, pădurea, râul, marea, munţii, rândunelele, cucul, .... Faceţi tot posibilul ca şi copiii dumneavoastră să iubească tot ceea ce-i înconjoară, pentru că fără dragostea faţă de natură şi animale omul nu poate să simtă din plin, ceea ce numim, cu cel mai minunat dintre cuvinte, VIAŢA.”  C. Mihăiescu 

                                                          

Şi, pornind de la această idee, derulăm proiectul educativ „NATURĂ ŞI AVENTURĂ”, care a ajuns la ediția a III-a, având ca scop stimularea interesului pentru sport a copiilor prin starea de bine descoperită de către aceștia  în timpul activităților și jocurilor sportive.

Ne-am bucurat de rezultate frumoase în anii trecuți. Aceste rezultate sunt zâmbetele copiilor, bucuria de a fi implicați în activități sportive, starea de bine creată de prezența părintelui ca partener de joacă  în mediul copilului, la grădiniță.

Așa că, reorganizând echipa, pornim într-o nouă aventură, unde „natura” va fi in permanenţă locul unde vom descoperi ceva interesant şi „aventura” va fi modul în care vom descoperi.

Coordonator proiect:

Prof. Bojor Codruţa Alina

Prof. Marica Rodica

 

Director,  Prof. Boca Ana-Maria

Grădiniţa cu program prelungit „TRENULEŢUL VESELIEI” Bistriţa

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5