Proiectele europene ale Năsăudului, pe agenda întâlnirii dintre primarul Dorin Vlaşin şi Marcel Boloş de la ADR Nord-Vest

Marcel Boloș, fostul ministru al Fondurilor Europene, în prezent directorul Agenției de Dezvoltare Nord-Vest,  s-a întâlnit, la finele lunii trecute, cu conducerea Primăriei Năsăud. Pe agenda întâlnirii au figurat proiectele pe care administraţia năsăudeană le are deja în implementare, precum cel de mobilitate urbană, eficientizare energetică a spitalului, reabilitări de blocuri, reabilitarea Şcolii Gimnaziale Mihai Eminescu etc, dar şi direcţiile de finanţare preconizate în exerciţiul financiar 2021-2027.

Alături de viceprimarul Marius Bodea și membrii echipei din Primăria Năsăud care gestionează proiectele europene, am avut o ședință cu echipa de specialiști din cadrul Agenției responsabile de gestionarea banilor europeni pentru finanțări în cele șase județe din nord-vestul României. Pot să dezvălui fără nicio reţinere că Năsăudul se află pe mâini bune. Alături de întreaga echipă a primăriei și cu sprijinul directorului Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest mă voi asigura că proiectele începute se vor implementa cu succes și că Năsăudul o să acceseze toate sursele de finanțare disponibile.”, a transmis primarul Dorin Vlaşin.

Primarul le-a cerut năsăudenilor să se implice, pentru că urmează o perioadă de provocări pe care doar o comunitatea unită le va putea depăşi.  

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5