În Protopopiatul Năsăud, lampioane în memoria tinerilor morţi la Colectiv

Părintele Dan Cismaş, din Maieru, adresează, pe facebook, o invitaţie la rugăciune pentru tinerii ce au trecut prin calvarul de la Colectiv:
Dragii mei, mâine seară de la ora 18:00 la Centrul de Tineret "Ioan Bunea" din Sîngeorz-Băi va avea loc un moment de rugăciune pentru odihna sufletelor celor care au pierit în incendiul devastator care a avut loc în clubul bucureştean Colectiv, dar şi un moment de meditaţie şi rugăciune pentru pacea şi unitatea naţională. Astfel de momente vor avea loc mâine seară şi în protopopiatele Bistriţa şi Beclean. În Protopopiatul Năsăud a fost ales Centrul de Tineret "Ioan Bunea" din Sîngeorz-Băi pentru că este reprezentativ pentru misiunea pe care Biserica o face în rândul tinerilor. După momentele de rugăciune, la ieşirea din biserica se vor aprinde lumânări şi se vor înălţa lampioane în memoria celor 32 de persoane care au trecut în Veşnicie.
Vă invităm pe toţi să participaţi la acest eveniment, fie că sunteţi din Sîngeorz, Maieru sau din alte localităţi. Vă aşteptăm!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5