Radu Moldovan a depus jurământul pentru al treilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud. Vezi cine sunt noii aleşi judeţeni!

Preşedintele Emil Radu Moldovan a depus jurământul de credinţă, pentru al treilea mandat – şi ultimul – în această funcţie, în faţa Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, reunit pentru prima dată în noua formulă. Ceremonia a fost găzduită de Centrul Cultural Dacia.
Evenimentul festiv a debutat cu intonarea Imnului Naţional, iar pentru că orice lucru bun începe cu Dumnezeu, le-a fost dat cuvântul reprezentanţilor cultelor religioase. Protopopul ortodox de Bistriţa, Alexandru Vidican, i-a binecuvântat pe cei aleşi, cu toţii rostind „Tatăl nostru”. Liderul Cultului Penticostal Bistriţa-Năsăud, Victor Câmpean, a spus, citând din Biblie, că „Orice administraţie, orice stăpânire este rânduită de Dumnezeu”. „Dumnezeu v-a rânduit pentru viitorul mandat. Onoraţi-l pe Dumnezeu prin trăiri şi prin legile pe care le veţi da. Dumnezeu să vă binecuvânteze”, a spus Câmpean. La ceremonie a fost prezent protopopul greco-catolic Vasile Frişan şi secretarul general al Cultului Baptist din România, Ioan Ardelean.
Prefectul judeţului Bistriţa-Năsăud a urat noului Consiliu Judeţean, noului preşedinte „putere de muncă şi spor în tot ceea ce fac, pentru o dezvoltare reală a acestui judeţ, una cuantificabilă, care trebuie să ne ducă în patru ani de zile la o prosperitate cu adevărat pentru locuitorii judeţului”. „Sper şi sunt sigur că noul Consiliu Judeţean, care de data asta are o echilibrare politică clară, o să fie o tribună democratică, pentru tot ceea ce înseamnă dezbatere de proiecte, de idei, de viziune. Le urez noilor consilieri judeţeni să fie activi în cei patru ani de zile şi să nu uite că au în spatele lor un bagaj formidabil de voturi cu care i-au mandatat locuitorii judeţului şi ei trebuie să se ridice cu adevărat la nivelul acestor aşteptări mari. (...) Începeţi de astăzi al treilea mandat al dvs., în condiţii pandemice dure, în care avem în fiecare zi un număr de infectări din ce în ce mai mare. Ştiţi mai bine ca oricine ce înseamnă să te lupţi cu acest virus nemilos şi cred că mesajul pe care trebuie să-l transmitem către toţi locuitorii judeţului este că lupta cu pandemia ţine de fiecare dintre noi”, a transmis prefectul Stelian Dolha.
Prefectul judeţului a menţionat că sunt întrunite criteriile de constituire a Consiliului Judeţean, punctând că şedinţa este condusă de decanul de vârstă, Vasile Puica, ajutat de mai tinerii colegi Bogdan Ivan (PSD) şi Dorin Rus (PNL).
Secretarul general al judeţului, Crina Borş a dat citire Încheierii civile pronunţată de Tribunalul Bistriţa-Năsăud, prin care au fost validate mandatele aleşilor judeţeni.
Iată consilierii care au depus jurământul:
1. Dorel Bertel - PMP
2. Calo Viorica – PNL
3. Mirela-Maria Cîrcu – ALDE
4. Samuel –Leon Coman – PNL
5. Attila-Lehel Decsei - UDMR
6. Ioan Dedean-Bortăş - PNL
7. Ioan-Alin Demian – PSD
8. Augustin-Florinel Filipoiu – PMP
9. Ovidiu-Iosif Florean – PNL
10. Mihael-Simion Forai – PSD
11. Florin-Grigore Galeş – Pro România
12. Octavian-Mihai Ganea – PNL
13. Tiberiu Ciprian Kecskes-Simionca - PMP
14. Emil Lăcătuş – Partida Romilor
15. Nicolae-Grigore Lupşan – PSD
16. Angelo-Aurelian Manea – PSD
17. Marius-Macedon Marica – PNL
18. Florin-Cristian Moldovan – PNL
19. Vasile-Lucian Pintea – PMP
20. George Pop – PSD
21. Marin-Vasile Rus – PNL
22. Romulus-Virgil Rus – PSD
23. Gheorghe Scuturici – PNL
24. Camelia Tabără – PSD
25. Maria Ulecan – PSD
26. Ioan Zăgrean – PNL
27. Vasile Puica – PSD
28. Bogdan Gruia Ivan – PSD
29. Dorin-Octavian Rus – PNL
30. Costel-Cristian Cârlig – PNL

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5