Radu Moldovan (PSD): Nu dorim o colaborare cu liderii UDMR, ci cu cetăţenii maghiari

Liderul filialei judeţene a PSD Bistriţa-Năsăud, deputatul Emil Radu Moldovan, susţine că Uniunea Social Liberală a decis să nu mai continue discuţiile cu liderii UDMR pe tema unei colaborări politice, dar că USL îşi doreşte să-i aibă ca parteneri pe cetăţenii de etnie maghiară.

„Din cauza modului în care UDMR înţelege astăzi să-şi reprezinte comunitatea, am luat o decizie la nivelul USL să nu continuăm discuţii pentru o eventuală colaborare cu UDMR într-un viitor guvern şi ne dorim ca parteneri cetăţeni maghiari. De ce asta? Pentru că, în momentul de faţă, aşa cum unul dintre colegii mei preciza - mai exact preşedintele Crin Antonescu – avem pedelişti şi pedelişti de etnie maghiară în persoana lui Hunor, a lui Marko, a lui Borbely şi a celorlalţi, care nu mai au nicio legătură cu comunitatea lor. Rămân acolo doar pentru sinecuri personale şi la fel de rău o duc şi pensionarii maghiari, şi bugetarii maghiari”, a argumentat deputatul PSD BN.

Radu Moldovan a precizat că Uniunea Social Liberală îşi doreşte în schimb un parteneriat cu cetăţenii maghiari şi cu reprezentanţii autorităţilor locale. „Vom avea un parteneriat construit cu cetăţenii de etnie maghiară. Ni-i dorim parteneri într-o viitoare guvernare, ni-i dorim parteneri pe reprezentanţii lor din administraţie locală şi avem toată deschiderea pentru orice fel de colaborare la acest nivel. Nu ne dorim o colaborare cu conducerea UDMR”, a adăugat Radu Moldovan, dorind să evite orice fel de discuţii, mai ales în rândul electoratului de etnie maghiară, chiar şi de la noi din judeţ.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5