Radu Moldovan. Susţin familia tradiţională, voi participa la miting. Nu pot să fiu făţarnic

          Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, şi-a reafirmat public poziţia de susţinător al familiei tradiţionale şi va respecta decizia partidului de a organiza un miting amplu de susţinere. Acesta a menţionat că nu a participat la şedinţa Comitetului Executiv al PSD, însă va avea o discuţie cu vicepreşedintele Doina Pană şi liderul grupului parlamentar din Camera Deputaţilor, deputatul Daniel Suciu.

          „Mă întâlnesc cu doamna vicepreşedinte Pană şi liderul de grup Suciu şi o să primesc instrucţiunile de rigoare. O decizie a partidului este o decizie la care mă voi supune şi pe care o voi respecta. Voi participa la miting. Mi-am susţinuut şi mi-am experimat public poziţia când alţii nu o făceau, încă de anul trecut, al doilea după domnul Deneş. (...) O spun şi acum, cred şi eu, chiar dacă unii mă vor considera retrograd, că familia trebuie să fie liber consimţită între un bărbat şi o femeie”, a declarat preşedintele Radu Moldovan.

          Liderul PSD B-N a precizat că acest miting este un mod de a arăta fără echivoc şi ferm că PSD îşi asumă această declaraţie. „Am văzut poziţia preşedintelui partidului, care spunea că au fost mari presiuni din partea socialiştilor europeni ca noi să nu susţinem şi să nu ne aliem cu Coaliţia pentru Familie şi să nu susţinem un asemenea proiect şi că domnul preşedinte le-a spus că un astfel de lucru este nenegociabil. Chiar dacă socialiştii europeni  nu au asemenea viziuni, PSD va susţine cu toată forţa un asemenea proiect şi acest referendum de modificare a Constituţiei în acest sens. Credem în acest lucru şi eu cred că trei milioane de cetăţeni este un număr consistent ca toţi cei care facem politică să ţinem cont de părerea lor”, a mai spus Radu Moldovan.

          Nu în ultimul rând, acesta a ţinut să menţioneze că nu poate să fie el făţarnic şi ipocrit, să meargă la biserică, să aibă mulţi prieteni în cler, dar pe de altă parte să susţină revendicările LGBT.

Comentarii

20/04/18 15:18

De acord cu d-voastră. Dar ce ne facem cu domnii Dragnea și Tăriceanu? Pot fi încadrați divorțații în canoanele familiei tradiționale? Spuneți-le să stea acasă că vulgarizează, prin prezența lor, tot sensul noțiunii de familie, familist.

23/04/18 12:21
Nasaudean

Nu fiti narozi ! CASATORIA este una si FAMILIA cu totul alta , nu va mai tot luati dupa tot felul de teorii de " popa ori pastor beat " ! .
1/. CASATORIA este unirea liber consimtita dintre doua persoane de sex opus , scopul moral SI CRESTIN al acesteia fiind procreerea si respectarea cuvantului Lui Dumnezeu cand ne-a "ordonat " si ne-a spus ... " INMULTITI-VA " ... ! Prin unirea dintre doua persoane de acelasi sex, acest lucru biologic nu este posibil .
2/. FAMILIA , este grupul de persoane care de comun acord , ascendenti , descendenti ori prin unire de interese, traiesc si se administreaza impreuna , intr-o locatie ori mai multe ... din locuri ( tzari, teritorii etc. etc. ) diferite ... egal de rasa umana, sex, culoare, origine sociala politica ori de alte gen .
Daca doriti , faceti aceste precizari in Constitutia Romaniei si nu mai tot bateti campii . Nu mai dati curs homosexualilor si celor cu deviatii mintale si / sau comportamentale , care nu reprezinta decat 1% cel mult din populatia tzarii , sau al intregii acestei lumi civilizate !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5