Rază de Soare pe cerul albastru

Cu ocazia Zilei Internaţionale de Conştientizare a Autismului,Centrul de Recuperare şi Educare a Persoanelor cu Dizabilităţi „Raza de Soare” Bistriţa, reprezentat de psiholog Iuliana Cernucan-director a desfăşurat, în parteneriat cu Grădiniţa nr. 18 Bistriţa, activităţi de ludoterapie, au vizionat un spectacol de teatru de păpuşi prezentat de trupa Ritzi-Bitzi Bucureşti şi au participat la un program artistic prezentat de copiii preşcolari ai grădiniţei.
Cadrele didactice şi terapeuţi implicate în acest eveniment au fost prof. înv. preprimar Carmen Sabău-director educativ, prof. înv. preprimar Gabriela Pintican, prof. înv. preprimar Ana Cotuţiu, ed. Cătălina Sereş, psih. Arabela Guiu, psih. Ioana Cordovan, psih. Iuliana Cernucan.

Comentarii

03/04/13 17:44
Trif Laura

Multumim Iulia Cernucan ! a fost un eveniment deosebit pt parinti si copii .Am participat si eu impreuna cu baietelul meu.Dragostea si ajutorul pe care voi il dati copiiilor din C.R.E.D este unul nemasurat in cuvinte!chiar ,,C.R.E.D'' in Raza de Soare!!!!!

03/04/13 19:14
Moldovan Alina

A fost un eveniment special pentru mine si baietelul meu de 2 ani.Am fost primiti cu multa caldura in mijlocul copiilor si cadrelor didactice de la gradinita.Multumim pentru tot sprijinul,dragostea si raza de speranta pe care ne-o acordati. C.R.E.D cu tot sufletul in Raza de Soare!!!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5