Recital cameral Sogno

            Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud şi Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud oferă doamnelor şi domnişoarelor un concert extraordinar cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii.

            Recitalul cameral „SOGNO ... ” va fi susţinut de baritonul Florin Estefan, directorul Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca şi de pianistul Mihai Diaconescu.

            Florin Estefan se remarcă prin versatilitatea, căldura și plinătatea glasului său, dar și prin impozantul său repertoriu, baritonul fiind aplaudat pentru importante roluri ale creației operistice universale, interpretate pe scene celebre naționale și internaționale. La fel de aplaudat este și cu prilejul recitalurilor sale camerale sau concertelor vocal-simfonice, repertoriul său incluzând totodată lucrări precum „Simfonia a IX-a” de L. van Beethoven, „Cäcilienmesse” de J. Haydn, „Requiem” de W. A. Mozart, „Petite Messe Solennelle” de G. Rossini, „Carmina Burana” de C. Orff, „Requiem” de G. Fauré, „Cântecele și dansurile morții” de M. Musorgski.

            Cariera artistică a baritonului Florin Estefan este îmbogățită totodată de funcția sa de manager general al Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, instituție pe care o conduce din anul 2015. Orădeanul este cel mai tânăr manager al acestei instituţii de-a lungul a aproape 100 de ani de existenţă.

            Evenimentul va avea loc joi, 7 martie 2019, începând cu ora 19:00, în sala de spectacole „Valeria Peter Predescu” a Centrului Cultural „Dacia” din Bistriţa!

            Vă aşteptăm cu drag să sărbătorim primăvara şi femeile din viaţa noastră!

            Intrarea este liberă!

                                               Manager CJC BN,

                                               dr. Gavril Ţărmure

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]