Reținut după ce ar fi amenințat-o cu un cuțit pe angajata unei săli de jocuri din Bistrița și i-ar fi sustras 5500 de lei

La data de 3 ianuarie a.c., în urma cercetărilor efectuate cu operativitate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat și reținut pentru 24 de ore pe un bărbat de 31 de ani, din Baia Mare, pe care îl cercetează pentru tâlhărie calificată.

Fapta a fost comisă în noaptea de 2/3 ianuarie a.c., acesta fiind bănuit că ar fi amenințat-o cu un cuțit pe angajata a unei săli de jocuri, din Bistrița și i-ar fi sustras astfel suma de 5500 de lei. Femeia nu a fost rănită.

Ulterior, în continuarea cercetărilor, la data de 4 ianuarie a.c., la locuința bărbatului au fost efectuate percheziții, ocazie cu care au fost descoperite mai multe obiecte cu valoare probatorie, inclusiv cuțitul care ar fi fost folosit la comiterea faptei și o sumă de bani.

A fost prezentat Judecătoriei Bistrița, iar judecătorul de drepturi și libertăți a dispus față de acesta măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 zile. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

sursa: IPJ BN

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5