Rezultate bune pentru atleţii juniori bistriţeni, în prima etapă a Naţionalelor de sală

Atleţii de la CSM Bistriţa, antrenaţi de prof. Alina Cucerzan, au obţinut rezultate foarte bune la Campionatul Naţional de sală, etapa I, rezervat juniorilor II şi III, găzduit de Sala de atletism din cadrul CSN București „Lia Manoliu”, care de curând poartă numele lui Ioan Soter.  Astfel, la categoria juniori II, Larisa Ureche a obţinut locul I la 1500 m, cu record personal, şi locul II la 800 m. La categoria juniori II, Anamaria Beldean (LPS Bistriţa) s-a clasat pe locul II în probele de 800 m şi 1500 m.

         La categoria juniori II, Ionuţ Seni a reuşit să obţină un timp foarte bun, atât la 1500 m (locul VI), cât şi la 3000 m (loc. IV), cu recorduri personale.

         De asemenea, atleţii antrenaţi de Dragoş Mihali, tot de la CSM Bistriţa, Bogdan Hojda a obţinut locul III la 3000 m (juniori III), iar Ciprian Urs (junior II) a reuşit să se claseze pe locul V la 1500 m, la prima participare competiţională.

Alexandru Vădan (CSM Bistriţa, junior II), antrenat de Maria Ciobănică, s-a clasat pe locul V în proba de 3000 m. Remarcabil este însă faptul că sportivul şi-a îmbunătăţit timpul personal cu 42 secunde, de la 10:04 la 9:22, ceea ce arată potenţialul pentru competiţiile viitoare. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5