„S-au jucat de-a furtul” şi au fost depistaţi

În 19.02.2009, a fost identificat Simion U., de 41 ani, din comuna Baţa, sat Ţăla, judeţul Arad, care este autorul furtului comis în perioada 29 – 30.01.2009, dintr-o locuinţă de pe strada Valea Caselor.

Celui în cauză i s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pe o perioada de 24 ore urmând a fi prezentat la judecătoria Năsăud cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă de Poliţia oraşului Năsăud.

În 19.02.2009, a fost identificat Lucian L., din municipiul Bistriţa, cartier Sigmir, care în perioada 29 – 30.01.2009, a sustras mai multe bunuri din casa de vacanţă, situată în cartierul Sigmir. Celui în cauză i s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

În 19.02.2009, ora 19.15, poliţiştii de ordine publică din Bistriţa au reţinut două personae care au sustras două sticle de vin dintr-o societate comercială situată pe Bulevardul Independenţei. Degustătorii de vin au fost identificaţi. Aceştia sunt: Cristian T. şi Liviu B. de 17 ani, ambii din Bistriţa, care fară prea multă “ socoteală” au sustras de pe raft câte o sticlă cu vin, fiecare. Prejudiciul cauzat a fost recuperat şi restituit.

Cercetările continuă de Poliţia municipiului Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5