S-a deschis cel de-al șaptelea magazin Profi din județ

In localitatea Teaca s-a deschis cel de-al șaptelea magazin Profi din județul Bistrița Năsăud, pe strada Principală, nr. 348. Unitatea în format Loco are o suprafață de vânzare de 193 de metri pătrați. Panglica a fost tăiată de primarul Iustian Muntean, iar părintele Vasile Motogna a făcut o rugăciune de biencuvântare.
Profi totalizează 448 de unități comerciale, dintre care 307 funcționează în format Standard, 87 în format City și 54 sub bannerul Profi Loco. Prezent în 220 localități din toate județele și municipiul București, Profi este rețeaua de retail cu cea mai mare extindere geografică din România.
PROFI a raportat în această săptămână rezultate financiare puternice pentru prima jumătate din 2016, mai precis o cifră de afaceri mai mare cu 48% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Cu peste 10.000 de angajați, PROFI totalizează acum 448 de unități în 220 localități din toate județele și municipiul București, fiind rețeaua de retail cu cea mai mare extindere geografică din România.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5