Sănătatea s-a făcut bine! Respect și recunoștință dr. Kuron Mihaela, dr. Cernica Daniel, dr. Blendea Ciprian și echipei UPU SMURD!

Sanda Boloș, o doamnă din Bistrița care a ajuns cu soțul la UPU SMURD Bistrița, și-a povestit pe o rețea de socializare întreaga experiență. Finalul este unul fericit, în care mulțumim doctorilor, iar concluzia domniei sale:
"SĂNĂTATEA S-A FĂCUT BINE! Să vă spun povestea noastră. Duminică. la ora 22, ajung cu soțul meu la UPU Bistrita și, contrar așteptărilor mele, în secunda 2 intrăm la triaj, loc în care un domn din fața calculatorului, după ce i-am dat buletinul soțului, începe să-i spună doamnei asistente care îi lua tensiunea soțului, antecedentele lui medicale, moment în care sunt poftită să ies pe sală. Mă conformez, ies și încerc timp de 4 minute să dau de cineva cunoscut, moment în care o doamna vine să mă anunțe că soțul meu a fost preluat și este consultat de cardiolog care dorește să vorbească cu mine. Intru înăuntru și aici începe "filmul", că eu așa m-am simțit, ca într-un film bun. Mi se părea ireal. Să vă prezint tabloul: Dl. dr. Cernica Daniel Răzvan, la capătul patului, mă informează că soțul meu a facut un infarct mare și urmează să fie transferat la Tg. Mureș unde este acceptat și asteptat de dl dr. Blendea Ciprian, doamna dr.Kuron cu telefonul la ureche susținut cu umărul solicita elicopter pentru transfer urgent, în timp ce cu o mână completa actele iar cu cealaltă îmi arăta mie unde să semnez. Sunt îndemnată să plec către Mureș pentru a fi acolo când ajunge în caz ca va fi nevoie de ceva. Plec și mă uit la ceas: 22 și 14 minute.14 MINUTE a durat toată povestea asta.
La Tg Mureș cum a ajuns, a și fost preluat și băgat în sală pentru intervenție. La ora 2, era deja pe terapie cu intervenția realizată cu succes. Doresc pe această cale să mulțumesc echipelor care au făcut posibil ca astăzi sa zâmbim doi.
Respect și recunoștință dr. Kuron Mihaela, dr. Cernica Daniel Răzvan, dr. Blendea Ciprian și echipei UPU care au dat dovadă de înalt profesionalism.
Eu și astăzi după 4 zile încă nu-mi vine sa cred că și la noi este posibil.14 Minute și o viață salvată. Vă mulțumim", a scris Sanda Boloș, pe pagina de facebook.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5