Sângeorz- Băi va fi gazda Conferinţei Naţionale “Turism şi sănătate”

Fundaţia Amfiteatru, dezvoltator al turismului de sănătate în România, organizează în parteneriat cu Primăria Sângeorz-Băi, în perioada 30 august – 1 septembrie 2013, Conferinţa Naţională „Turism şi Sănătate”.

"Pornind de la demersurile realizate pe parcursul anului 2013 în turismul de sănătate, în cadrul conferinţei va fi prezentat şi dezbătut stadiul programului rezultat din Memorandumul aprobat de Guvern privind “Dezvoltarea şi promovarea turismului de sănătate în România”. În cadrul discuţiilor vor fi abordate teme esenţiale pentru turismul de sănătate, cu aplicabilitate concretă în plan legislativ, administrativ şi economi", se arată într-un comunicat de presă.

Totodata, conferinţa îşi stabileşte drept principal obiectiv identificarea celor mai oportune soluţii de valorificare a teritoriului din zonă, prin integrarea resurselor balneoclimaterice într-un program cuprinzător de valorificare a potenţialului local (turism de sănătate, ecoturism, turism cultural şi agroturism).

Evenimentul îşi propune să creeze o platformă de comunicareşi schimb de experienţă între specialişti, dar şi între aceştia şi autorităţile publice centrale şi locale.

La eveniment va participa Vasile Cepoi – consilier de stat la Cabinetul Primului- Ministru al României.

Informaţii suplimentare sunt disponibile pe site-ul evenimentului www.turismuldesanatate.ro.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]