Şarmantul job la Charm Studios

Un studiu pe piata arata ca fetele – din ce in ce mai multe – aleg calea videochatului. O fi bine, n-o fi bine, asta fiecare femeie in parte decide. Doar ca avantate intr-un astfel de mediu au nevoie de siguranta ca alegerea lor nuare sanse sa devina un regret. Asa descopera studioul cu al sau nume predestinat parca si sugestiv: Charm Studios.
Nu doar un job promitator ci si avantajos. Nu promite ci ofera si nu vorbeste numai pentru ca asa da bine. In materie de videochat se pare ca pretentiile au crescut de la an la an si asta a facut ca numai studiourile cu atentie la nou si modern sa reziste. A fost si cazul celor de la Charm Studios care marcheaza ani de experienta in aceasta piata. Povestea lor insa spune mai multe de atat: sunt un studio luxos si de tip glamour, ca un soi de Oscar al domeniului. Ei pun egalul intre videochat si lux, conditii uimitoare si pretentii de inalta clasa. Pur si simplu se definesc la superlativ, din toate punctele de vedere.

Conditiile Charm Studios

Multe isi vor dori, putine vor fi alese insa pe merit. Usa studioului se deschide in primul rand pentru acele femei care devin simbol pentru categoria femininului, pentru cele care indraznesc sa ofere o lectie de stil, de viata, de senzualitate. Nu se impun cunostinte in materie de videochat pentru ca partea de training este in masura sa le ajute pe fete. Sa se integreze, sa colaboreze, sa fie deschise si efectiv sa descopere tainele unui job, inca tabu pe piata romaneasca.
Spre surprinderea unora insa cu mandrie si stil reprezentativ pentru ceea ce inseamna un studio glamour, Charm Studios se angajeaza sa ofere fetelor consilier de imagine. Suport tehnic, cursuri de formare, atentie sporita pentru evolutia fetelor. Nimic nu le scapa pentru ca imaginea finala sa fie cea completa, cea a unei femei fatale, a unei dive care supune priviri barbatesti. Pana la urma intreg domeniul se reduce la asta, la admiratia fata de femeie, la imaginea care le suceste mintile. Un flirt inocent, de la distanta intretine aceasta industrie. Este activa si continua sa fie mai ales prin diversitatea sa, atat in imaginea fetelor cat si in ceea ce ofera. Poate fi un profil adult sau non adult, o conversatie sau pur si simplu sa te faca sa te simti ca si admirator privilegiat intr-o lume a fetelor, cu tabieturi, cu naturalete.
Poate ca privim cu aroganta, cu gelozie si tocmai de accea consideram inoportun un job la videochat. De fapt la fel de bine am putea spune asta despre orice alt job ce se desfasoara insa intr-un mediu precar. Asa ca, acolo unde lux e, rasfat e, fetele se simt atrase, fascinate de o lume a lor. Charm Studios a adus nivelul legalitatii si a conditiilor minime la o culme, la apogeu in materie de videochat. Au reprezentant mereu studioul dorit a fi respectabil, de inalta clasa si continua sa faca asta – asta se poate numi performanta!

Comentarii

30/10/17 15:52

Este mai dificil ca de la interviu sa iti dai seama de intentiile sau dorintele unui model, dar poate acestea se schimba pe parcurs, exista si cazuri in care multe dintre ele au renuntat la acest domeniu dupa o perioada scurta de timp.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5