„IPOTEZE”

SCHIMBAREA LA FAŢĂ A LUI IISUS PE MUNTE!

Motto: „Îndrăzniţi, Adevărul vă va face liberi”
„Fiţi liberi ca porumbeii şi înţelepţi ca şerpii”
Iisus Hristos

Schimbarea la Faţă e una din marile sărbători ale Creştinătăţii şi ale cetăţenilor din Republica Terra. În descifrarea acestei taine, încă învăluită in misterul unei amnezii narcisiste a rasei umane, ar trebui să folosim instrumentele ştiinţelor moderne.
De obicei, din păcate – mare păcat, oamenii transferă, pasează desluşirea Adevărului într-un limbaj de buletin meteo, adică se sărbătoreşte trecerea de la vară la amotimpul toamnă.
Oare niciunul dintre „prea-înalţii”, „prea-fericiţii” „credincioşi” nu-şi pune întrebarea, într-o logică minimă a bunului simţ, bine,bine, de schimbă anotimpurile, dar parcă era vorba de schimbarea la faţă a Mântuitorului. Clericii - „băieţii isteţi” dau din umeri la această întrebare, având, parcă, gurile sigilate cu leucoplast milenar.
Şi, totuşi... Mai vine câte un cosmopoet vizionar aflat într-o călătorie temporală, din mileniul IV şi încearcă să vizualizeze scenariul adevăratei Schimbări la Faţă de pe Munte.
Majoritatea oamenilor zis credincioşi sunt limitaţi de barierele religioase din interiorul lor, sunt defazaţi de realitatea ştiinţifică a mieniului III, deşi nu recunosc aceasta dintr-o trufie a ignoranţilor leneşi. Căci, religia oficializează lenea spirituală a oamenilor, hipnotizându-i, transformându-i în nişte zei ai fricii, ştergându-le din memorie orice urmă de raţiune sau de întrebări.
Iată cum desluşim noi acest eveniment crucial. Extratereştrii – reptilieni, strămoşi ai Omenirii, veniţi cu rachete în urmă cu milioane de ani de pe a 12-a planetă – Nibiru, care are simbol Crucea, fiind numită Planeta Răspântiilor şi care ajunge în dreptul Pământului o dată la 3600 de ani, când au coborât pe Pământ, şi-au făcut locuinţe pe munţi, unde puteau să fie feriţi de primejdii şi unde aerul era mai rarefiat şi, unde, din acest motiv, sângele lor era albastru, de unde şi viţa nobiliară, regească de sânge albastru...
Pe Munte era coborât ozn-ul, din care a coborât dumnezeul strămoşilor noştri, Adam şi Eva, împreună cu fiii lui. Iisus Hristos fiind unul dintre ei, la anumite perioade de timp ale misiunii sale de civilizare a omenirii, urca pentru instrucţiuni pe munte, la nava mamă. El a fost însoţit de doi ucenici, care cădeau tot timpul întru-un somn cataleptic, Iisus trezindu-i şi rugându-i să vegheze.
La un moment dat, Iisus pe munte s-a schimbat la faţă. Biblia spune că faţa lui a început să strălucească puternic. Ucenicii s-au speriat de noua faţă a lui Iisus. Noi, cei din mileniul III, făcând asociere cu şerpii scânteitori, cum se numeau în miturile şi religiile antice reptilienii strămoşi ai omenirii, credem că Iisus a luat o faţă originară de reptilian. Din manualele de teologie contemporane se ştie că în Conciliul de la Niceea, din 325, când s-a tradus Biblia în greacă, episcopii au hotărât transformarea şi umanizarea chipului lui dumnezeu – reptilianul în dumnezeu – omul, astfel că, în toate icoanele, dumnezeul reptilian apare sub chip de om. Asta pentru că la o religie nouă, cu un Mântuitor sau cu un zeu şarpe, nu prea se găseau adepţi!
La coborârea de pe Munte, Iisus le spune celor doi ucenici să nu spună ce au văzut şi se pare că le şi şterge memoria.
Cam aceasta o ştim noi, cei iniţiaţi în ştiinţele antichităţii străvechi, lucru care este, oarecum, ascuns, deoarece ar intra în conflict cu xenofobia rasei umane de respingere a tot ce nu seamănă cu ea.
Ar mai trebui precizat, conform cărţii noastre, Biblia Reptiliană, că omul este, la origine, nu numai cu strămoşi din Pleiade, Orion, Sirius, Lyra, Vega, ci şi un hibrid reptiliano-gorilian, cu tată reptilian de pe Nibiru şi mamă – om - maimuţă antropoidă, de pe Terra.
Cam acesta ar fi un parte din adevărul ce poate fi spus...

Al. C. Miloş,
Scriitor

Comentarii

05/08/12 09:54

Niste tampenii! Cine are timp de lipsa de logica si continut_!

05/08/12 22:54
valentin

prietene...oricare ai fi ,esti cam paranoic,si levitezi in fata realitatii ..mi-am pierdut cateva minute din viata citind porcaria asta in loc sa fac ceva mai imprtant...,si cam orice lucru e mai important ,decat sa citesc asa ceva .

06/08/12 12:36
marian

Aberatii dupa aberatii, elucubratii!

Ajuta-l, Doamne, sa Te poata cunoaste cu adevarat! Ai mila de sufletul sau!

Amin!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]