Şcoala de dans BN Ritm, start pentru stagiunea de toamnă-iarnă

Şcoala de dans BN Ritm şi-a redeschis porţile pentru stagiunea de toamnă-iarnă. Micuţii, dar şi mai marii dansatori au început deja repetiţiile pentru spectacolele ce vor urma atât în Bistriţa, cât şi în ţară.
Directorul artistic, Mariana Panţiru, ne spune că la cursurile şcolii s-au înscris cursanţi de la 4 ani până la studenţi. O grupă aparte este cea a adulţilor care încearcă să descopere tainele dansului pentru anumite evenimente. Toţi cei care doresc să urmeze cursurile de gimnastică, balet şi dans modern ale şcolii BN Ritm sunt aşteptaţi la sediul din str. Zorilor nr.15, zilnic, între orele 14.30 – 20.00, relaţii suplimentare putându-se obţine la telefon 0263.218349 sau 0744.477197.
Şcoala de dans BN Ritm oferă tuturor celor interesaţi posibilitatea de a se întâlni cu dansul, de a descoperi această artă. “Ne adresăm copiilor care au împlinit deja 4 ani, școlarilor, adolescenților, mirilor&mireselor, adulților și tuturor celor ce știu ce vor și doresc să se dezvolte, să evolueze prin dans, punându-vă la dispoziție grupe variate, pe categorii de vârsta, dar și o echipă profesionistă care va face din orele de dans o modalitate minunată de a învăța să te exprimi într-un mod artistic și să dai frâu liber sentimentelor prin dans” declară Mariana Panţiru.
Mai mult, tot aici se oferă şi servicii de babysitting, într-un spaţiu modern, situat la etajul şcolii de dans, încercându-se astfel să se vină în sprijinul părinţilor ocupaţi, prin servicii oferite de un personal avizat pentru a avea grijă de copii şi a le afori toată atenţia pentru ca micuţii să nu simtă lipsa părinţilor. Aici vor fi organizate şi evenimente pentru copii. Relaţii la telefon: 0740276380. BN Ritm îţi dă şansa de a investi în viitorul copilului tău.
Şcoala este înfiinţată în 1994, având un manager cu vastă experiență în domeniu, un profesor coregraf de excepție și un profesor psiho-pedagog ce va adapta cursurile în funcție de nevoile elevilor. Şi-a câștigat în timp un bine meritat loc fruntaș pe piața locală de profil, contribuind cu profesionalism la toate evenimentele la care participă atât pe plan local, național dar și internațional.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5