Şi în această primăvară campanie de curăţenie la Beclean

Odată cu încălzirea vremii vor începe şi la Beclean lucrările din cadrul deja tradiţionalei campanii curăţeniei de primăvară, devenită deja o acţiune tradiţională la Beclean şi în cartierele aparţinătoare: Beclenuţ, Figa, Coldău, Valea Viilor şi Rusu de Jos. Lucrătorii societăţii beclenare vor lucra la curăţarea trotuarelor, a bordurilor şi rigolelor stradale, precum şi la curăţarea coronamentului copacilor şi pomilor ornamentali. Potrivit directorului Direcţiei de Gospodărie Comunală a oraşului, George Pop, muncitorii direcţiei vor desfăşura în perioada următoare acţiuni ample de igienizare a străzilor şi a trotuarelor, şi se va acţiona, de asemenea, pentru îndepărtarea resturilor şi a deşeurilor menajere depozitate în locuri neautorizate. În activitatea de curăţenie vor fi implicate utilajele şi maşinile din dotarea Direcţiei, fapt care eficientizează campania desfăşurată la Beclean.

De asemenea, angajaţii Direcţiei de Gospodărire Comunală vor desfăşura în toată această perioadă acţiuni de pregătire şi întreţinere la spaţiile verzi, rondourile de flori şi în parcul central al oraşului. Va fi curăţat coronamentul arborilor ornamentali, vor fi îndepărtate resturile rezultate şi se va trece la acţiunea de văruire protectoare a acestora. În cadrul campaniei curăţeniei de primăvară se vor mai desfăşura lucrări de întreţinere la podeţe, curăţarea rigolelor stradale, a canalelor de scurgere pluvială şi vor fi vopsite bordurile străzilor şi ale trotuarelor. Totodată, se vor derula o serie de acţiuni de curăţenie şi de ecologizare ale malurilor râurilor Someş şi Meleş.

Acţiuni de igienizare precum cele derulate acum în oraş sunt programate periodic pe parcursul anului, însă cea mai mare dintre acestea este campania desfăşurată în fiecare primăvară, înaintea Sărbătorilor de Paşti.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5