Şi amendaţi, şi cu lemnul confiscat

Poliţiştii bistriţeni, împreună cu reprezentanţi ai Ocolului Silvic Tihuţa-Colibiţa, au desfăşurat vinerio acţiune pe linia controlului circulaţiei şi provenienţei materialului lemnos pe Valea Bârgăului, în urma căreia au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale, şi au fost ridicaţi în vederea confiscării 8,35 metri cubi de material lemnos, în valoare de 4.692 de lei.

„La aceeaşi dată, pe DN 17 D, raza comunei Rebrişoara, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, în timp ce transporta cu o autoutilitară 2 mc de material lemnos, fără a poseda documentele legale de transport. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar materialul lemnos, în valoare de 900 de lei, a fost ridicat în vederea confiscării”, informează Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

De asemenea, în noaptea de vineri spre sâmbătă a fost depistat în trafic un bărbat din localitatea Mureşenii Bârgăului, care transporta cu o autoutilitară, 1,5 mc de material lemnos, fără a poseda aviz de însoţire a acestuia. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar materialul lemnos, în valoare de 750 de lei, a fost ridicat în vederea confiscării.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5