Şi-au lăsat „ruşinea” în vestiar

Baza Sportivă de la Livezile este una dintre cele mai moderne din judeţul nostru. Aici joacă echipa locală Voinţa, participantă în Liga a III-a, seria a VI-a, la fotbal.

Până la finalizarea bazei sportive, echipa Voinţa a jucat pe la Romuli, Bârgău etc. Înţelegerea cu vecinii lor bârgăuani pentru teren a rămas şi viceversa. Aşa că în etapa a II-a a Ligii a IV-a, echipa din Prundu Bârgăului a primit vizita celor din Lechinţa. La terminarea partidei, jucătorii din Lechinţa au făcut prăpăd în vestiar. Au înfundat WC-urile cu hârtie igienică, au lăsat capacele jos, făcându-şi nevoile pe ele, a afirmat primarul comunei Livezile, Olimpiu Neamţ. „Au găsit condiţii la noi cum nu au ei în Lechinţa. Probabil, unii dintre ei nu merită să intre în asemenea vestiare. Lor le ajunge şi un pârâu. Sunt nişte jigodii care nu au ce căuta pe terenul de fotbal. Vina este a conducătorilor care nu verifică cum au primit şi cum lasă vestiarul. Parcă ar trăi în lumea a treia”, a încheiat primarul comunei, nemulţumit de ce s-a întâmplat.

Acum o bilă albă. Astăzi, de la ora 16.30, echipa Voinţa Livezile primeşte vizita echipei FC Baia Mare, într-un joc contând pentru Cupa României Timişoreana.

C.R.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5