La Extensia UBB Năsăud, a treia ediţie

Simpozionul Naţional „Educaţie şi formare”

Este în pregătire ediţia a treia a simpozionului naţional „Educaţie şi formare” care se va desfăşura în data de 26 mai a.c. la Extensia din Năsăud a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca. Aceasta, după ce în luna decembrie a anului trecut s-a desfăşurat anterioara ediţie găzduită de Extensia UBB Năsăud. Ediţia de anul acesta este organizată în parteneriat cu Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic, Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud şi Primăria oraşului Năsăud, fiind coordonată de lect. univ. dr. Horaţiu Catalano – directorul Extensiei.

Evenimentul se va desfăşura pe trei secţiuni: pedagogia generală şi didactici speciale; pedagogia şi didactica învăţământului primar şi pedagogia şi didactica învăţământului preşcolar.

Înscrierile se vor face prin poşta electronică, până pe data de 2 mai, în funcţie de secţiunea aleasă, la următoarele adrese: [email protected]; [email protected].

Informaţii suplimentare se pot obţine sunând la numerele de telefon: 0263.361393 şi 0733.657377 sau pe e-mail: [email protected].

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5