Simte magia Orientului prin parfumurile arăbești

Parfumurile și esențele aromate au o capacitate aparte de a te transpune în lumi reale sau imaginare cât mai îndepărtate, fiind din acest motiv ambasadori unici, aparte ai simțurilor și amintirilor. Miresmele cu iz oriental nu fac excepție, parfumurile arăbești fiind o categorie olfactivă aparte în rândurile parfumurilor uzuale sau de nișă.

În rândurile de mai jos îți dezvăluim câteva motive pentru care un parfum cu note orientale te poate transpune în fascinantul și misteriosul Orient Apropiat sau Îndepărtat. 

 

Parfumurile arăbești, esențele cu note orientale aparte

Este ușor să îți dai seama când ai de-a face cu un parfum cu iz oriental. Notele dulci și senzuale, enigmatice dar de o dulceață aparte, au puterea de a te transporta direct în poveștile îndepărtate și puțin cunoscute ale Șeherezadei, printre fum de tămâie și voaluri misterioase! 

Mai mult, dacă simți ușoarele influențe condimentate te vei putea imagina direct într-un souk aglomerat și bogat, plin de cele mai bogate și puțin cunoscute oferte, de la scorțișoară și cardamom, la nucșoară, vanilie sau tonka! 

Miresmele din parfumurile cu note orientale sunt unice și inconfundabile, cu o amprentă bogată, irezistibilă și greu de uitat, la fel cum sunt și amintirile din astfel de tărâmuri îndepărtate! 

Întreaga magie a Orientului se deschide în fața ta, cu secrete mai mult sau mai puțin cunoscute, atunci când porți parfumuri arăbești pentru bărbați sau femei, iar tu te vei putea bucura mult timp de consistența unor astfel de arome pline de savoare! 

Care sunt cele mai interesante note din parfumurile orientale

Parfumurile orientale au anumite note specifice, care le fac să fie atât persistente, cât și inconfundabile și greu de uitat. Printre cele mai importante arome pe care le regăsești la un parfum arăbesc de damă se numără vanilia, ambra, iasomia sau moscul, care sunt combinate în așa fel încât parfumurile cu iz oriental să poată fi purtate atât ziua, cât și seara. 

Aromele cuprinse în parfumurile arăbești pentru femei conduc la creații senzuale, feminine și seducătoare, care pot fi purtate mai ales seara, pentru a spori seducția feminină. În funcție de notele de vârf sau de mijloc însă, un parfum de damă de acest fel poate avea și tente florale sau ușor jucăușe, așa încât vei putea purta un asemenea parfum și în timpul zilei, la o întâlnire personală sau chiar de afaceri.

Parfumurile bărbătești au, în general, note orientale în cea mai mare parte a lor. Acestea sunt de regulă ambra, moscul, bergamota, cafeaua, dar și lemnul de cedru sau vetiverul. În combinație cu note acvatice, fresh, și chiar gourmet, ele pot fi purtate cu ușurință și în timpul zilei, iar un bărbat cu personalitate puternică, care poartă cu lejeritate un sacou sau costum de exemplu, va aprecia un astfel de parfum. O aromă bărbătească puternică te va ajuta atât în îndeplinirea sarcinilor zilnice, cât și pentru ocaziile mai speciale, fiind ideală în orice sezon, și în cel rece în mod special. 

Aroma cafelei, dulceața notelor de caramel, miresmele ușor picante de tonka, scorțișoară sau vetiver pot fi miresmele perfecte care să te transpună direct pe tărâmurile misterioase ale îndepărtatului Orient! Simte și tu magia orientală, cu ajutorul parfumului arăbesc perfect pentru tine!

 

 

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/LvCncarPI6A

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5