Şoferiţă din Bistriţa, cercetată pentru vătămare din culpă

Un bărbat, de 54 de ani, a fost surprins şi accidentat de un autoturism în localitatea Sîngeorzu Nou. Şoferiţa care a produs accidentul este cercetată de poliţiştii rutieri pentru cumul de infracţiuni rutiere.

          „Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat faptul că o femeie, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Bistriţa, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Sângeorzu Nou- Lechinţa, în dreptul unui imobil a surprins şi accidentat cu oglinda retrovizoare un bărbat în vârstă de 54 de ani, din localitate, care se deplasa neregulamentar, pe carosabil, la o distanţă de aproximativ 0,5 metri faţă de acostament. După producerea evenimentului  conducătoarea autoturismului a părăsit locul producerii accidentului, fără încuviinţarea poliţiei, la scurt timp fiind depistată de poliţişti”, se arată în comunicatul IPJ BN.

          În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Faţă de femeie, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5