În cadrul campaniei „Pro Bono”

Spectacol pentru inimi şi suflete gingaşe

La o frumoasă, modernă şi cochetă unitate şcolară, Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă nr. 2 Bistriţa, unde se află 145 elevi, cu glasuri zglobii, nişte îngeraşi dornici de a acumula şi învăţa cât mai multe sub competenta supraveghere şi îndrumare a minunatelor cadre didactice, buni psiho-pedagogi, a avut loc un superb şi captivant spectacol, constând în dramatizarea cunoscutei poveşti „Ursul păcălit de vulpe”.
Cei care au oferit din inimă şi suflet, în cadrul campaniei „Pro Bono”, momente de adevărată fericire pentru aceşti frumoşi şi minunaţi elevi, au fost cei de la Trupa de Teatru „Piticot”, care aparţine de Compania de Teatru „Art&Fan” din Bistriţa, iar actorii Mihai Amariei şi Cosmin Muscari s-au întrecut pe ei înşişi în a se transpune, a intra în „pielea” cunoscutelor personaje.
Tot ei au oferit, la sfârşitul activităţilor, bomboane, dând dovadă de mare generozitate faţă de această categorie de copii şi pentru care merită felicitări.
Acest educativ şi instructiv centru este condus, cu competenţă şi profesionalism, de către d-na prof. Paula Molnar – director şi d-na Crina Ţolca – director adjunct, colectivul de cadre didactice şi inclusiv asistenţii sociali, cum este şi d-na Larisa Dologa, sunt permanent angrenaţi în formarea personalităţii, dezvoltarea fizică şi intelectuală a elevilor.
A fost o acţiune binevenită, necesară, utilă şi sperăm să se repete pentru frumuseţea sufletelor acestor copii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5