Stagiune bogată la Centrul Cultural Municipal

Luna septembrie aduce o nouă stagiune de toamnă-iarnă la Centrul Cultural Municipal. Directorul instituţiei, dr. Dorel Cosma, ne informează că de la întâi formaţiile vor reveni eşalonat la repetiţii, mai întâi “Cununa de pe Someş”, care se pregăteşte în luna septembrie pentru un turneu la Marele Premiu Grand Prix al Folclorului, ce se va desfăşura în Italia. Teatrul de păpuşi, cenaclul Conexiuni îşi vor începe şi ele noua stagiune în jujrul datei de 10 septembrie.

Corul de cameră Appassionata va reveni din Spania şi va reintra în repetiţii la sfârşitul lunii septembrie, la fel ca şi formaţiile de muzică uşoară. Tot în luna septembrie, se vor termina şi concediile referenţilor, care vor intra apoi în pregătiri pentru Festivalul Fanfarelor din luna octombrie şi Festivalul de Teatru Profesionist “Liviu Rebreanu”, ediţia a IV-a, ce va avea loc în luna noiembrie.

Pentru o stagiune permanentă teatrală s-a luat legătura cu teatrele profesioniste din ţară, urmând ca bistriţenii să urmărească o serie de reprezentaţii a celor mai importanţi actori ai scenei transilvane, dar şi româneşti. Luna decembrie va fi dedicată întru-totul Festivalului “Rădăcinile eternităţii” şi tot atunci ne vom bucura de o nouă ediţie a Festivalului “Bistriţa folk”. Aşadar, un program încărcat, spre bucuria celor care iubesc actul cultural.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5