Standarde europene pentru educaţia copiilor din comuna Şanţ

Lucrările de reabilitare a Şcolii Generale „Enea Grapini” din comuna Şanţ au fost finalizate, la un an de la debutul execuţiei. Proiectul de infrastructură şcolară a fost finanţat de către Banca Europeană de Investiţii, Banca de Dezvoltare Central Europeană şi Guvernul României.

“Contractul a fost încheiat de către Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului - Unitatea de Management al Proiectelor privind Modernizarea Reţelei Şcolare şi Universitare, valoarea execuţiei fiind de 873.971 lei”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, Anamaria Leuca. De altfel, şi mobilierul a fost asigurat tot de ministerul de resort.

O firmă din Cluj - SC ACOMIN S.A. – şi-a adjudecat execuţia acestui obiectiv de investiţii, proiectul fiind realizat de o altă firmă clujeană - SC CONSARD SRL.

De această investiţie vor beneficia un număr de 187 elevi din clasele V-VIII, dar şi cadrele didactice, care îşi vor împărtăşi cunoştinţele în şapte săli de curs şi două laboratoare moderne. Nu în ultimul rând, vorbim despre o investiţie destinată comunităţii locale.

Comentarii

18/10/11 11:29
Vizitator

Din comuna Sant... nu "din Sant"...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5