Stelian Dolha: Am avut inițiativa de a deschide sedii secundare în județ la serviciile de permise și înmatriculări! La Năsăud, va fi deschis din 22 septembrie

Încă de când am ajuns în iarna anului trecut în funcția de prefect, una dintre sarcinile pe care mi le-am asumat a fost de a contribui la rezolvarea problemelor de relații cu publicul pe care le auzisem înainte de la cetățeni. În principal, am vrut să abordez problema cozilor și termenelor de așteptare de la serviciile de permise și înmatriculări.

Am avut inițiativa de a deschide sedii secundare în județ, pentru ca oamenii din zonele rurale să nu se mai deplaseze în municipiu și pentru a evita crearea de cozi, precum și pentru a reduce timpul de așteptare.

Acum, în contextul pandemiei, este cu atât mai important să degajăm fluxul de oameni în spațiile închise, iar prin decizia Ministrului Afacerilor Interne, domnul Ion Marcel Vela, am reușit să rezolvăm două probleme cu o singură soluție, deschiderea unui sediu secundar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor în Năsăud, care va funcționa pentru preluarea dosarelor de înmatriculare.

Este important de știut că sediul va fi operaționalizat începând cu data de 22 septembrie și va funcționa două zile pe săptămână, marțea și joia. În cel mai scurt timp se va anunța și locul unde se stabilește sediul, care va fi cel mai probabil la Poliția Orașului Năsăud.

Articol electoral comandat de Partidul Naţional Liberal – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de SC RĂSUNETUL MEDIA SRL – WWW.RASUNETUL.RO, CUI mandatar financiar 21200012

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5