Stelian Dolha (PNL): Închiderea spitalelor, un abuz incalificabil şi totodată un dispreţ

Vicepreşedintele PNL B-N Stelian Dolha a spus, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că actualul Guvern periclitează sănătatea naţionala prin tăierea fondurilor.

,,Suferinţa are acum o ţară din cauza unui Guvern care ia măsuri prăpăstioase pentru România. Închiderea spitalelor reprezintă un abuz incalificabil şi totodată un dispreţ. Prin acest abuz se stopează accesul românilor la serviciile medicale”, a declarat Stelian Dolha.

Vicepreşedintele PNL B-N a acuzat Guvernul Boc şi de faptul că ne pleacă medicii şi asistenţii medicali din ţară, nu doar din cauza salariilor, dar şi pentru că aici nu au condiţii de lucru, medicamente, aparatură etc.

Potrivit lui Stelian Dolha, totul este generat de o politică antiopoziţie, deoarece se pare că scopul actualului Guvern este de a închide spitalele care aparţin primăriilor sau consiliilor judeţene conduse de reprezentanţi ai Opoziţiei.

,,Putem vorbi despre o politizare aşa zisului sistem de reformare a sistemului sanitar, în condiţiile în care peste 70% din spitalele aprobate pentru închidere aparţin primăriilor sau consiliilor judeţene conduse de reprezentanţi ai Opoziţiei”, a precizat vicepreşedintele PNL B-N.

Dolha mai atrage atenţia că actuala guvernare trimite în şomaj peste 500 de medici şi 2.500 de asistenţi medicali, în condiţiile în care în România există o gravă criză de personal medical.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5