Stelian Dolha: Radu Moldovan îl întrece în pelerinaje chiar şi pe celebrul Becali. Mă gândesc că după acest mandat, are gânduri monahale

Am citit şi eu ca şi dumneavoastră în presa locală, în presa centrală, despre hai să-i spunem, fabuloasa excursie a preşedintelui CJ şi preşedinte al PSD BN, Emil Radu Moldovan în Rusia. Emil Radu Moldovan, în ultima vreme, eu cred că îl întrece în pelerinaje chiar şi pe celebrul Becali. Asta a fost o vizită politico-ecumenică aş spune şi cred că s-ar putea intitula sugestiv: Din Rusia, cu dragoste.

Avea, în schimb, interdecţie la fotografiat, numai că e foarte greu să le spui oamenilor: băi, nu mai fotografiaţi, să pui stavilă acestui demers. Oamenii şi-au făcut şi fotografii şi le-au pus şi pe paginile de socializare, aşa am aflat şi noi, tot poporul acesta de rând despre cât de pătruns de religiozitate este preşedintele CJ Radu Moldovan, care în ultima vreme face vizite numai în grup şi musai cu mitropolitul în frunte.

Eu mă gândesc că după acest mandat, domnul Emil Radu Moldovan, cred că are ceva gânduri monahale, pentru că astfel nu îmi explic atitudinea asta obsedant-religioasă a lui din ultima vreme, a afirmat, ironic, într-o conferinţă de presă, copreşedintele PNL BN Stelian Dolha.

De asemenea, a fost criticată şi ironizată vizita premierului Victor Ponta în Baku, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene, alături de Putin, Lukaşenko.

"Acum, lăsând gluma la o parte, să ştiţi că am văzut pe mai marii lideri social-democraţi că fac vizite din astea, ba în Rusia, ba în Azerbaijan. Eu nu cred că preşedintele CJ s-a dus în Rusia cu mai mulţi directori de deconcentrate pentru a întări relaţii sau schimburi comerciale, chiar dacă aveau, oarecum, girul Mitropoliei. Nu, s-au dus pentru altceva. Pe de altă parte, şeful domniei sale când a ajuns la Baku, era cam singurel, el şi Putin, nu a făcut deloc bine, cinste României, pentru că aţi văzut reprezentanţii ţărilor de seamă ai lumii europene, ai lumii civilizate nu au ajuns pe acolo.

Dar un premier care nu mai e legitim de foarte multă vremepentru noi, pentru România, ce mai contează unde merge, poate să meargă oriunde, ştim cu toţii că Victor Viorel nu ne mai reprezintă de o bună bucată de vreme”, a declarat Stelian Dolha.

Premierul Victor Ponta a fost şi ţinta ironiilor prim-vicepreşedintelui PNL BN Eugen Curteanu.

"Mă aşteptam ca domnul preşedinte Dolha să spună că îngenuncherea în faţa lui Putin se lasă cu o ruptură de menisc, dar asta s-a văzut ulterior”, a spus Curteanu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5