Supercom: Continuă acțiunea de distribuire a europubelelor galbene!

Comunicat de presă

Compania Supercom aduce la cunoștința beneficiarilor interesați faptul că se continuă acțiunea de distribuire a europubelelor galbene cu o capacitate de 240 L, destinate colectării deșeurilor reciclabile fracția plastic și metal.

Prin urmare, persoanele fizice care nu dețin deja o asemenea pubelă sunt așteptate la sediul Supercom (str. Drumul Cetății, nr.11), în vederea primirii uneia, în intervalul orar 08:00-17:00, de luni până vineri. Pentru situații speciale, există varianta ca în baza unei solicitări făcute la dispeceratul Supercom (telefon: 0263.944/tel verde:0800800268) sau pe adresa de email [email protected], europubela galbena să fie livrată la domiciliu, potrivit unei programări.

Cetățenii primesc europubelele gratis, doar în baza cărții de identitate și semnarea procesului-verbal de predare-primire. În cazul celor care solicită distribuirea la domiciliu, este util ca o copie a cărții de identitate să fie trimisă odata cu solicitarea, pe adresa de email [email protected], în vederea întocmirii procesului-verbal de predare-primire.

SC Supercom SA Bistrița

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5