Surpriză ! Daniel Suciu: Da, candidez de primar în orașul obârșiei mele, la Sângeorz - Băi

"Nu mi-e nici greu, nici ușor să scriu aceste rânduri. În această seară am luat o decizie care cu siguranță îmi va schimba radical viața. Da, candidez de primar în orașul obârșiei mele, la Sângeorz- Băi. Am luat această decizie cu greutate, dar sunt hotărât să transform acest oraș în ceea ce a fost odată şi merită să fie pe viitor. Îi aștept alături de mine pe toți cei care cred că experiența, bunele intenții şi entuziasmul meu pot schimba în bine un oraș care astăzi pare resemnat. Nu voi vorbi de contracandidaţii mei, nu acesta este rolul unui om care vrea să construiască. Deși aceasta decizie poate să îi surprindă pe mulți, îi asigur că renunț fără rezerve şi regret la statutul de deputat pentru a fi alături de oamenii din acest oraș. Merită să fac acest lucru şi o voi face cu tot sufletul. Deci, am auzit chemarea...pe 5 iunie chiar ne vedem acasă. Voie bună!", scrie pe facebook deputatul Daniel Suciu.

În cursa pentru fotoliul de primar în oraşul staţiune vor fi Traian Ogâgău, care urma a fi validat în această seară de Biroul Politic Judeţean al PNL şi Radu Cârcu din partea ALDE.

În urmă cu ceva timp Daniel Suciu a postat imagini cu casa părintească a mamei din Sângeroz: " Casa cu cele mai multe geamuri din oraș (cred) e casa părintească a mamei mele din Sângeorz - Bai. Cealaltă, în copilărie mi se părea un conac din poveşti. Cine nu a băut borcut de la 8 a trecut degeaba prin stațiune. Nu mai vorbesc de mofeta de pe izvoarelor de unde pândeam domnii acum 20 şi ceva de ani şi trăgeam cu țevi şi cornete. Ce vremuri...tot aici am văzut şi veverițe prima dată şi le-am dat nuci urlând prin tot parcul după Mariana (nu am înţeles niciodată de ce nu Maria sau Rodica)".

Comentarii

18/03/16 21:01

Nu mi-e drag PSD-ul, dar trebuie să recunosc că faină lovitură! Şi de imagine şi de tot ce vreţi. Ce nu a înţeles PNL-ul judeţean? Că nu poţi să pui alături pe Titieni cu Ogâgău! Aşa că au distrus cea mai puternică organizaţie locală din judeţ. faină tactică, n-am ce zice. Oricum, în privinţa asta, PNL-ul trebuie să mai ia lecţii de la PSD.
PNL-ul de la judeţ să meargă să ia lecţii de strategie de la PSD. Nu iubesc PSD-ul, dar au tăcut şi au făcut. Bună lovitura cu Suciu. Aşa că, vorba sângeorzenilor: voie bună Trăiene! Ia-ţi măndaşul.
Au reuşit să distrugă cea mai puternică organizaţie locală din judeţ, exceptând Bistriţa. Poate unii vor spune că s-a pus de un blat, dar nu cred. Prea isteaţă mişcarea.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]