Surpriză de Rusalii, din Rebrişoara, cu Cristian Pomohaci

A doua zi de Rusalii, Cristian Pomohaci a transmis celor care îi urmăresc activitatea artistică un mesaj din comuna natală – Rebrişoara. „M-am îmbrăcat în hainele mele ţărăneşte de acasă, de la Rebrişoara, pentru că lucrez la un nou videoclip care sper să ajungă la inimile dumneavoastră şi pe care vi-l dăruiesc ca un cadou de suflet, un cireşar. Sunt alături de maestrul de producţie recomandat de surorile Suzana şi Daciana Vlad, împreună cu care a realizat proiecte frumoase, Daniel...
Sunt bucuros că de Sfânta Treime vă pot face o surpriză frumoasă. Mulţumesc tuturor celor care sunt alături de mine, pentru cuvintele frumoase, pentru dragostea pe care o au pentru părintele Cristian Pomohaci, dar şi pentru artistul Cristian Pomohaci”.
„Lucrăm la un videoclip nou, foarte frumos, care îmi place foarte mult, atât ca versuri, cât şi ca linie melodică şi-i mulţumesc părintelui că am ocazia să lucrez cu dumnealui şi vă invit să rămâneţi alături de pagina de youtube Cristian Pomohaci pentru a urmări proiectele ce le vom realiza împreună”, a declarat Daniel...
Părintele a prezentat apoi întreaga echipă cu care a realizat filmările pentru noul videoclip „Doamne ajută! Numa’ bine”.
Mesajul cântecului este unul aparte: „Doamne ajută! Numa bine/ La tăţi care-s lângă mine/ Doamne ajută! Sănătate/ Şi la cei de mai departe/ Am venit ca la altar/ Să vă aduc cântec în dar./ N-am venit de capul meu/ Sfeşnic mi-o fost Dumnezeu. / Nu-s ieri şi nici de alaltă/ Cântecul în lume mă poartă/ Dorm puţin ca un haiduc/ Şi nu-mi trebe ceas cu cuc./ Nu-i cocoş fără de creastă,/ Nici oameni ca dumneavoastră./ Oameni faini şi veseloşi/ Buni de lucru şi bănoşi/ Bistriţa, Năsăudul îmi ştii bine cântecul/ Mi-l ştii lumea, mi-l ştii ţara/ Cântecul din Rebrişoara/ Doamne ajută! Numa bine/ Haideţi, cântaţi-l cu mine/ Nu vă temeţi, nu vă muşc/ Şi n-am puşcă să vă puşc/ Greu îi ceru’ de-ndoit/ Oameni buni de nimerit/ Omul bun şi vremea bună/ De puţine ori s-adună/ N-o tunat, n-o fulgerat/ Dumnezeu ne-a adunat/ Care de unde sunteţi/ Mânce-vă raiul pe tăţi”.
Aşa cum a declarat Cristian Pomohaci, cu dronă, fără dronă, cu opinci, fără opinci, cu soare, cu nori, a fost realizat un videoclip frumos pe care cât de curând îl vom putea urmări.
Cristian Pomohaci a declarat că videoclipul va conţine şi imagini de la un spectacol din Năsăud şi unul de la Reghin, „ultimele două spectacole înainte de pandemie, de urâciunea lumii, că nu-i nicio pandemie”.

Comentarii

12/06/20 10:04
cititor

Apoi, foarte bine ! Si hai cu " apucaturi " inverse trebuie sa traiasca si au loc in aceasta lume, altfel, Dumnezeu nu ar fi permis sa existe si toate CU VOIA LUI SUNT !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5