Tânăr accidentat grav la Mintiu

Un tânăr din Mintiu, comuna Nimigea, a fost găsit miercuri, la orele amiezii, în stare de inconştienţă de către poliţişti, în timp ce ciclomotorul cu care se deplasa ajunsese în albia unui părâu.
“Luni, la ora 12.48, a fost sesizat prin SNUAU 112 faptul că pe DJ 172, între Mogoşeni şi Nimigea, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, pentru a efectua primele cercetări. În albia pârâului Streaua a fost găsit un ciclomotor, fără număr de înregistrare, iar lângă el a fost identificat Ioan B. de 18 ani, din Mintiu, în stare de inconştienţă şi cu multiple leziuni la nivelul membrelor inferioare şi superioare”, se arată în datele furnizate de IPJ Bistriţa-Năsăud.
În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că, în momentul accidentării, tânărul se deplasa cu ciclomotorul pe câmpul situat în apropierea DJ 172, paralel cu albia pârâului Streaua, motiv pentru care evenimentul nu va fi înregistrat ca accident rutier. În dosar, cercetările vor fi continuate de Poliţia Năsăud - Formaţiunea Rutieră pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5