Tânăr din Alba, implicat într-un accident de circulaţie la Sărăţel

Poliţiştii au fost sesizaţi luni cu privire la faptul că pe DJ 172G, pe raza localităţii Sărăţel, a avut loc un accident de circulaţie.

„Din cercetările efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din oraşul Ocna Mureş, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, în dreptul unui imobil a efectuat virajul spre stânga, ignorând marcajul simplu continuu ce desparte sensurile de mers, şi a fost colizionat de către un autovehicul, angajat neregulamentar în depăşirea sa, condus de un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din localitatea Arcalia. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a tânărului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean în vederea acordării de îngrijiri medicale”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Faţă de conducătorul autoturismului, vinovat de producerea accidentului rutier, sunt efectuate cercetări de către Biroul Rutier sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5