Tânăr din Cepari, depistat sub influența drogurilor la volanul unui autoturism

În noaptea de 30/31 iulie a.c., în jurul orei 00:20, pe o stradă din Năsăud, polițiștii au oprit pentru verificări un autoturism înmatriculat în Polonia.
"La volan a fost identificat un tânăr de 24 de ani, din Cepari. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În urma testării cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pentru 2 substanțe psihoactive și a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Năsăud, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe", a informat IPJ BN.
***
Și în acest sfârșit de săptămână, polițiștii Serviciului Rutier și structurilor teritoriale cu atribuții pe această linie au acționat, pe raza întregului județ, pentru creșterea siguranței rutiere şi depistarea participanților la trafic care nu respectă regulile de circulație.

Polițiștii de la structurile rutiere au acționat în filtre, pe principalele artere din județ, și au efectuat zeci de testări cu aparate etilotest și drugtest pentru depistarea și tragerea la răspundere a conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului sau unor substanțe psihoactive.

În cadrul acțiunilor de azi-noapte, polițiștii rutieri au constatat, în flagrant delict, 4 infracțiuni la regimul rutier. Trei conducători auto, depistați cu nereguli, au fost opriți la timp de polițiști, înainte de a produce tragedii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5