Tânăr din Năsăud, căutat de forţele de ordine! A plecat într-o plimbare cu ATV-ul şi s-a rătăcit!

Aseară, un tânăr de 24 de ani din orașul Năsăud a pornit într-o plimbare cu un ATV, dar aceasta s-a transformat într-o adevărată aventură. Tânărul a pornit înspre o locație neclară, ca urmare la un moment dat a ajuns la marginea unei râpe, în care era să alunece cu tot cu ATV-ul pe care îl conducea.

Din fericire, acolo a ajuns doar ATV-ul. Speriat, tânărul și-a continuat drumul înspre casă, pe jos. Fiind deja întuneric nu a mai știut clar unde se află și a sunat la Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112, pentru a solicita sprijinul autorităților. Pe urmele acestuia au pornit jandarmi, pompieri și polițiști, iar datorită localizării oferite prin GPS de către dispeceratele celor trei instituții, tânărul a fost găsit în mai puțin de o oră, în zona Valea Caselor, din orașul Năsăud, la aproximativ 5 km de casă. Din fericire acesta nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale, fiind doar puțin speriat.

          Operațiunea de căutare, a dovedit încă odată dacă mai era nevoie, că o colaborare foarte bună între instituții dă rezultate optime în timpul executării misiunilor. Căutarea acestui tânăr ar fi durat mult mai mult dacă nu ar fi existat GPS-urile din dotarea dispeceratelor instituțiilor implicate (Jandarmerie - I.S.U. - Poliție), care ajută la o localizare imediată și exactă a unei persoane rătăcite, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5