Ţara Năsăudului, la Bookfest

Editura clujeană Eikon a lansat trei volume la salonul internaţional de carte Bookfest Bucureşti: "Machiavelli. O biografie", de Miles J. Unger şi "Poveştile, viaţa şi moartea. 50 de texte pentru 50 de ani" şi "O Românie interioară", de Vasile Sebastian Dâncu.
Despre cele două cărţi ale năsăudeanului nostru, Vasile Sebastian Dâncu, au vorbit senatorul Mircea Geoană, Tudor Cătineanu şi Constantin Dulcan. De asemenea, cuvinte alese la carte a avut Ioan Pintea, directorul Bibliotecii Judeţene Bistriţa-Năsăud, şi directorul Editurii Eikon,Vasile George Dâncu, toţi trei de loc din Runc. Un eveniment demn de reţinut pentru activitatea literară a conjudeţenilor noştri.
Bookfest s-a desfăşurat timp de cinci zile, reunind peste 200 de expozanţi, pe o suprafaţă de 10000 de metri pătraţi, și peste 300 de evenimente: lansări de carte, sesiuni de lectură şi autografe, întâlniri cu personalităţi ale lumii literare şi artistice, dar şi politice, concerte, proiecţii cinematografice, reprezentaţii de teatru pentru copii, workshop-uri de fotografie, scriere creativă şi live-drawing, dezbateri profesionale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5